Residencial

Diseño de interiores Barcelona, decoración y estilismo.

Trobar un pis antic i planificar una petita reforma sense tenir moltes obres. És un repte. La reforma parcial d’aquest pis de l’eixample de Barcelona va ser justament així, ràpid i amb un pressupost molt ajustat. ¿Com distribuir un espai petit? ¿Com dissenyar l’interior d’una part del pis a l’eixample de Barcelona? Sabem que donar una altra vida al pis on sempre has viscut durant molts anys, no sempre és fàcil. La propietaria d’aquest pis, tenia clar que volia lluminositat, un canvi de l’espai per fer un canvi de vida. Sempre havia tingut moltes idees i sempre dubtes de com fer una petita o gran reforma, com començar, planificar els espais, i com fer un altre interiorisme al pis.

Adequar el pis a les necessitats actuals, i adequar de la millor manera, canviant el mínim possible per mantenir el límit de pressupost.

Un dels canvis més substancials era poder donar una altra vida als espais on faríem la forma parcial. El pis que podeu veure a l’abans i el després, tenia els espais enfosquits, les parets poc cuidades i amb gotelé. Com treure el gotelé per poder donar una segona vida a les parets, donar més llum a les estances i canviar el mobiliari per adequar-lo a la situació.

Per tant, la reforma parcial es centrava en tenir més llum a l’habitació dormitori, renovar el menjador i canviar el mobiliari nou.

Per això es va fer la proposta de canviar l’habitació de lloc i ubicar-la en una habitació deshabitada al costat del menjador. L’altre espai central era el menjador, la taula que hi havia era massa gran per l’espai on estava ubicada, un dels altres

Renovar el menjador. Donar-li una altra vida. Transformar el menjador en un lloc acollidor on compartir dinars, sopars amb amics o família. I convertir-lo en un espai per gaudir.